Видео: Монолог на Николина Петрова

Монолог на Николина Петрова, 7 години

Вториот дел од натпреварот е во тек. Гласаме за најдобар монолог со кликање и споделување на постот...

ЗАНИМЛИВОСТИ

Ептен интересни!

НОВОГОДИШНО - 3 дел

Учествуваат членови на филмското училиште „Тинтири Минтири“. Повеќе на www.tintirimintiri.mk.

Монолог на Илина Стевковска, 9 години

Вториот дел од натпреварот е во тек. Гласаме за најдобар монолог со кликање и споделување на постот...

Монолог на Клара Блажевска

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Ива Петровска

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Вероника Митреска

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Вероника Митреска, 11 години

Вториот дел од натпреварот е во тек. Гласаме за најдобар монолог со кликање и споделување на постот...

ЧУДНО И ИНТЕРЕСНО

Занимливости за сите возрасти!

Монолог на Мила Серафимов

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Веда Стефановиќ, 9 години

Вториот дел од натпреварот е во тек. Гласаме за најдобар монолог со кликање и споделување на постот...

Монолог на Калина Трајановска

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Нина Костадиновска, 9 години

Материјалите се снимени за време на натпреварот за најдобра изведба на монолог за деца до 18 години одрж...

Монолог на Миња Раковиќ

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Веда Стефановиќ

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Анастасија Петковска

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Марија Алексовска

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Монолог на Горазд Трпковски

Материјалот е снимен на натпреварот за најдобра изведба на монолог одржан на 25.11.2017 година во организац...

Опубликовано: 26 Фев 2019

Случайные видео:

© 2020 | Главная | Контакты